BASLES

CONTRABASLES IN UTRECHT

Ben je altijd al onder de indruk geweest van de sonore lage basklanken en van de indrukwekkende omvang van het laagste strijkinstrument, en heb je altijd al in een orkest of een ensemble samen met andere muzikanten willen spelen? Dan is de contrabas hét instrument voor jou!


CONTRABAS STUDIO UTRECHT biedt klassiek en jazz contrabasles, gegeven door een professionele en gecertificeerde contrabasdocent: Robin de Zeeuw. Zijn lessen zijn gefocused om de leerling zo snel mogelijk op een niveau te krijgen dat er samen gespeeld kan worden met andere muzikanten, want dat is immers waarom je contrabas wilt gaan spelen! Hij is opgeleid als klassiek contrabassist aan het Utrechts conservatorium (Bachelor), met een specialisatie in oude muziek (Master Conservatorium van Amsterdam - Violone, viola da gamba). Naast lesgeven is Robin actief als orkest- en ensemblemusicus bij verscheidene groepen.


De lessen vinden plaats in het centrum van Utrecht, in een voormalig fabriekspand aan de Gruttersdijk 12. Het gebouw wordt nu gebruikt door verschillende muziekdocenten en andere creatieve freelancers. 

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met het spelen van de contrabas!


OVER DE LESSEN:

*Individuele aandacht

*Focus op het klaarstomen voor samenspelen

*Verschillende stijlen van muziek komen aan bod

*Muziektheorie komt aan bod

*Voor elk niveau - van beginner tot professional

*Ontwikkeling van je muzikaliteit

*Creeëren van een relaxte en verantwoorde speelhouding

PROEFLES CONTRABAS


Op afspraak

30 min per les

Leeftijden <21 jaar vrij van 21% BTW


Eenmalig €25 ex 21% BTW

OM-DE-WEEK LES CONTRABAS 


20 lessen per jaar

45 min per les

Leeftijden <21 jaar vrij van 21% BTW


€70 per maand ex 21% BTW

PRIJSLIJST 2020-2021

WEKELIJKS LES CONTRABAS 


40 lessen per jaar

45 min per les

Leeftijden <21 jaar vrij van 21% BTW


€140 per maand ex 21% BTW


BETALING

Aan het begin van elke maand ontvang je een termijnfactuur voor het lespakket waar je je voor opgegeven hebt. In de maand juli en augustus ontvang je geen factuur. Voor meer informatie zie de Algemene Voorwaarden.ROOSTER

Het komende seizoen geef ik op dinsdag tussen 14.00-22.00 uur en op donderdag tussen 17.00-22.00 uur. Elke leerling krijgt een eigen timeslot toegewezen waarop hij/zij les heeft. Dit gebeurt uiteraard in overleg tussen de leerling en de docent, om tot de beste afspraak te komen. Als later blijkt dat een ander tijdstip beter zou zijn, kunnen we altijd zoeken naar een ander moment.


De lessen vinden plaats gedurende het schoolseizoen. De schoolvakanties zijn lesvrije weken, tenzij er lessen moeten worden ingehaald; die kunnen in die weken worden gepland, waarvoor een extra afspraak zal worden gemaaktin (uiteraard in overleg).

Klik hier voor een overzicht van het schooljaar met lesvrije weken.


OPZEGGEN

Het is natuurlijk altijd mogelijk om de lessen op te zeggen. Er is een opzegtermijn van een maand. Voor meer informatie zie de Algemene Voorwaarden.


LESMATERIAAL

Bij aanvang van de lessen moet je een instrument en een strijkstok (bij voorkeur een onderhandse/Duitse stok) hebben om thuis te kunnen studeren. Je kunt een bas kopen of huren, en bij sommige winkels ook een huur/koop doen. Ik kan je helpen met de aanschaf van deze spullen. Verder is het geadviseerd om iets van een schriftje mee te nemen naar de les voor aantekeningen, en eventueel de bladmuziek waarmee je op het moment bezig bent.


MELD JE HIER AAN!

Vul het onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 
 
 
 
Dinsdagmiddag 13-18.15 uur
Dinsdagavond 18.45-22 uur
 
 
 

CONTACT DETAILS

WEBDESIGN by robindezeeuw.nl
Gruttersdijk 12, Utrecht

(+31) 6 52 02 76 94

© Copyright Robin de Zeeuw, 2019. All Rights Reserved.